Hair, nails, beauty

Behandelingen

Over onze behandelingen

In de dynamische wereld van schoonheid en persoonlijke verzorging zijn kapper behandelingen een essentieel onderdeel.

Deze behandelingen variëren van de basis knippen en stylen van haar, tot geavanceerde procedures zoals kleurbehandelingen, haarverlengingen, en keratine behandelingen.

Meer dan behandelingen
Deze diensten zijn niet alleen bedoeld om je uiterlijke schoonheid te verbeteren, maar ook om je zelfvertrouwen een boost te geven.

Van een eenvoudige snit die je natuurlijke schoonheid accentueert, tot een totale transformatie met de hulp van haarkleuring of extensions, kappers staan klaar om je unieke stijl te benadrukken.

Hoe werk het?

Elke behandeling begint met een persoonlijke consultatie, waarbij de kapper je wensen en behoeften leert kennen om de perfecte look te creëren. Daarna volgt een proces van vakmanschap en kunst, waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technieken en producten om het beste resultaat te bereiken.

Kapper behandelingen zijn een uitnodiging om jezelf te ontdekken en te transformeren in een sfeer van ontspanning en professionaliteit.

Keratine

Wat is een keratine behandeling?
Keratine

Een keratine behandeling is een behandeling van gemiddeld drie uur die u door uw keratine specialist laat uitvoeren. De behandeling zorgt ervoor dat uw haar volledig wordt gevoed. Het resultaat is glanzend, pluisvrij en gezond haar. Uw haar verandert van droog, statisch, weerbarstig en pluizig in een glanzend en pluisvrij kapsel.

Bovendien, kan een keratine behandeling ook wonderen verrichten voor mensen met krullend of volumineus haar. Terwijl veel mensen geloven dat keratine behandelingen alleen bedoeld zijn om het haar steil te maken, kan het ook gebruikt worden om de krullen te definiëren en het volume te beheersen. De behandeling zorgt ervoor dat de krullen hun vorm behouden, maar zonder de frizz en het kroezen, wat resulteert in glanzend, beheersbaar en gezond haar.

Voordelen van keratine behandeling

De keratine, een natuurlijk eiwit dat ook in ons haar aanwezig is, wordt tijdens de behandeling aan het haar toegevoegd. Dit helpt om het haar te herstellen en te versterken, terwijl het ook de natuurlijke glans van het haar verbetert. Het resultaat is haar dat er gezond en levendig uitziet, met een zijdeachtige gladheid die maandenlang aanhoudt.

Een bijkomend voordeel van onze keratine behandeling is dat het je dagelijkse haarroutine kan vereenvoudigen. Omdat je haar minder vatbaar wordt voor kroezen en pluizen, zal het gemakkelijker te hanteren en te stijlen zijn, zelfs in vochtige omstandigheden. Dit kan je waardevolle tijd besparen in de ochtend en je de vrijheid geven om je te concentreren op andere dingen.

Kapsel

Braziliaanse keratine behandeling
Kapsel

Braziliaanse keratine is een revolutionaire behandeling die de haren van nature mooier, zachter en glanzender maakt. Het kan het verschil maken voor mensen die worstelen met kroeshaar, droog of beschadigd haar en het kan echt helpen om die vervelende bad hair days te verminderen.

Een keratinebehandeling is een intensieve, conditionerende behandeling, ontworpen om het haar gezonder te maken. Het product infuseert het haar met keratine, een eiwit dat van nature in ons haar zit, waardoor het sterker en gladder wordt.

Het werkt door de haarschubben te vullen en te verzegelen met dit eiwit, waardoor het haar glanzender en minder vatbaar voor verdere schade wordt. Het is echter belangrijk om te onthouden dat een keratinebehandeling geen ontspannende behandeling is zoals bijvoorbeeld een hoofdmassage of een spa-behandeling.

Epileren

Wat is epileren?
Epileren

Epileren is een cosmetische behandeling waarbij ongewenste haren uit de huid worden verwijderd. Dit gebeurt door de haren één voor één of in kleine hoeveelheden tegelijk te verwijderen. Dit verschilt van scheren waarbij alleen het zichtbare deel van de haar wordt afgesneden. Bij epileren wordt de haar volledig vanaf de wortel verwijderd.

Epileren kan op verschillende manieren worden gedaan, waaronder met een pincet, wax, draad (een techniek die bekend staat als threading), of met een elektrisch epileerapparaat. Afhankelijk van de gebruikte techniek en het specifieke gebied van het lichaam, kan het proces enigszins pijnlijk zijn, hoewel veel mensen vinden dat het ongemak vermindert naarmate ze er meer aan gewend raken.

De resultaten van epileren duren meestal langer dan die van scheren, omdat het langer duurt voor de haar om terug te groeien vanaf de wortel dan wanneer alleen het bovenste deel van de haar wordt afgesneden. Daarom kiezen veel mensen ervoor om te epileren als een methode voor langdurige haarverwijdering.

Wax & threading

Het epileren van je wenkbrauwen met touw wordt ook wel Oosters ontharen of ‘threading’ genoemd. De haartjes worden middels een draaiende beweging door het touwtje meegenomen, zonder dat daar wax of hars aan te pas hoeft te komen.

Verschillende soorten & Braziliaanse Wax
Braziliaanse wax is inmiddels bekend, de methode is zeer snel en het duurt lang voordat het haar weer groeit. Na het ontharen voelt je huid glad en zacht.

Wij hebben de juiste en lekkerste wax voor elke huid- of haartype. 100% natuurlijk, zoals:

  • Wax op basis van Kamille-extract
  • Wax met Honing of Chocolade
  • Braziliaanse Wax Techniek

Wij bieden het epileren ook met touwtje.

Nagels

Over onze manicure
Nagels

Onze Braziliaanse professionele manicure heeft jarenlang ervaring op het gebied van nagelverzorging. Dankzij deze diepgaande expertise kunnen ze uw handen transformeren en uw nagels doen stralen met gezondheid en schoonheid.

Onze manicure begint met een grondige reiniging van uw handen, gevolgd door het vormgeven van de nagels volgens uw voorkeur. Of u nu een fan bent van de klassieke ronde vorm, een elegante amandelvorm of een moderne vierkante look, onze professional zal uw nagels met precisie vormgeven.

Hygiëne

De Braziliaanse manicure onderscheidt zich omdat er voor het reinigen water gebruikt wordt en geen chemicaliën of speciale nagels.

Ook door de manier waarop de nagelriem wordt verwijderd of uw nagels worden geknipt. Met de scrub worden de dode cellen van de nagels en van de huid van uw hand verwijderd waardoor uw huid er gladder en jonger uit gaat zien.

Deze specifieke methode is ontworpen om uw nagels fris en gezond te maken.
Bovendien wordt dit met zorg en op hygiënische wijze gedaan.