Epileren

Over Epileren
Het epileren van je wenkbrauwen met touw wordt ook wel Oosters ontharen of ‘threading’ genoemd. De haartjes worden middels een draaiende beweging door het touwtje meegenomen, zonder dat daar wax of hars aan te pas hoeft te komen.

Verschillende soorten & Braziliaanse Wax
Braziliaanse wax is inmiddels bekend, de methode is zeer snel en het duurt lang voordat het haar weer groeit. Na het ontharen voelt je huid glad en zacht.

Wij hebben de juiste en lekkerste wax voor elke huid- of haartype. 100% natuurlijk, zoals:

  • Wax op basis van Kamille-extract
  • Wax met Honing of Chocolade
  • Braziliaanse Wax Techniek

Wij bieden het epileren ook met touwtje.
Deze prijzen zijn vanaf het onderstaande:

NIEUW! KERATINE BEHANDELING

Met Braziliaane Keratine wordt je haar mooi, zacht, glanzender en makkelijker voor de hele dag. Een keratine behandeling is een intensieve, conditionerende behandeling, die het haar gezonder maakt. Het is belangrijk te beseffen dat een keratine behandeling geen ontspannings behandeling is. Het is een product waar geen chemicaliën aan zijn toegevoegd en het resultaat is tot 5 maanden zichtbaar.

Informatie epileren

Epileren is het verwijderen van haar met inbegrip van de haarwortel. De bedoeling is dat een haar lang wegblijft en niet als een stoppeltje terugkomt. Het verwijderen van haar kan met een pincet, met was of hars of met een (elektrisch) epileerapparaat dat met kleine pincetjes of tangetjes automatisch haartjes uittrekt. Van oudsher wordt in het Midden-Oosten ook met touw onthaard.

Schuiven naar boven