Hair, nails, beauty

BRUNA NEW LOOK

Wij staan altijd klaar om u te verwelkomen en bieden u een ongeëvenaarde ervaring op het gebied van schoonheid en esthetiek. Wij hebben jarenlange ervaring opgedaan in Brazilië, Londen en Nederland. De expertise en ervaring van onze professionals op het gebied van schoonheid en esthetiek staan garant voor een verrassend resultaat. Bruna New Look is altijd afgestemd op de laatste modetrends!

NIEUW! KERATINE BEHANDELING

Een greep uit onze klanten

Portfolio

Ontdek onze gevarieerde en indrukwekkende portfolio, een dynamische verzameling die onze creatieve vaardigheden en technische expertise tentoonstelt. Elk project is het resultaat van zorgvuldige planning en doordacht ontwerp, gericht op het creëren van aantrekkelijke websites die gebruiksvriendelijk zijn.

Onze werkzaamheden omvatten unieke ontwerpen, flexibele functionaliteiten en geoptimaliseerde prestaties, allemaal op maat gemaakt voor de specifieke behoeften van onze klanten. Ontdek hoe we innovatie en creativiteit combineren om digitale ervaringen te creëren die niet alleen functioneel zijn, maar ook de aandacht trekken en de gebruikerservaring verrijken.

WhatsApp Image 2022-08-01 at 7.18.29 PM
WhatsApp Image 2022-08-01 at 7.18.29 PM (1)
WhatsApp Image 2022-08-01 at 7.04.46 PM
WhatsApp Image 2022-08-01 at 7.06.21 PM
WhatsApp Image 2022-08-01 at 7.07.27 PM
WhatsApp Image 2022-08-01 at 7.15.37 PM
Op zoek naar een nieuwe look?

Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om altijd een nieuwe look te hebben. Maak een afspraak met ons en geniet van onze wekelijkse aanbiedingen. Wij streven ernaar onze klanten hoge kwaliteit en service te kunnen bieden, doormiddel van het introduceren van nieuwe trends met betrekking tot schoonheid.

Vragen? Stel ze gerust!

Contact

Wij streven ernaar om zo snel mogelijk op je bericht te reageren. Ons team zal met zorg je vraag behandelen en je voorzien van de benodigde informatie. Houd er rekening mee dat de responstijd kan variëren, afhankelijk van de aard van je verzoek en de drukte.