Kapsel

Braziliaanse Keratine behandeling
Met brazilian keratine wordt je haar mooi, zacht, glanzender en makkelijker voor de hele dag. Een keratine behandeling is een intensieve, conditionerende behandeling, die het haar gezonder maakt. Het is belangrijk te beseffen dat een keratinebehandeling geen ontspannings behandeling is. Het is een product waar geen chemicaliën aan zijn toegevoegd en het resultaat is tot 5 maanden zichtbaar.

Over Kapsel
De basis van schoonheid begint bij jezelf! Een goed verzorgd uiterlijk heeft namelijk alles te maken met zelfvertrouwen, zelfrespect en je goed voelen. Mooi gekleurd, geknipt, glanzend en gezond haar, dat is ons handelsmerk.

Bij ons kunt u pinnen.
Deze prijzen zijn vanaf het onderstaande:

NIEUW! KERATINE BEHANDELING

Met Braziliaane Keratine wordt je haar mooi, zacht, glanzender en makkelijker voor de hele dag. Een keratine behandeling is een intensieve, conditionerende behandeling, die het haar gezonder maakt. Het is belangrijk te beseffen dat een keratine behandeling geen ontspannings behandeling is. Het is een product waar geen chemicaliën aan zijn toegevoegd en het resultaat is tot 5 maanden zichtbaar.

Op zoek naar een nieuwe look?

Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om altijd een nieuwe look te hebben. Maak een afspraak met ons en geniet van onze wekelijkse aanbiedingen. Wij streven ernaar onze klanten hoge kwaliteit en service te kunnen bieden, doormiddel van het introduceren van nieuwe trends met betrekking tot schoonheid.

Schuiven naar boven