Hair, nails, beauty

Nagels

Over Nagels
De Braziliaanse manicure onderscheidt zich omdat er voor het reinigen water gebruikt wordt en geen chemicaliën of speciale nagels. Ook door de manier waarop de nagelriem wordt verwijderd of uw nagels worden geknipt. Met de scrub worden de dode cellen van de nagels en van de huid van uw hand verwijderd waardoor uw huid er gladder en jonger uit gaat zien.
Deze specifieke methode is ontworpen om uw nagels fris en gezond te maken.
Bovendien wordt dit met zorg en op hygiënische wijze gedaan.

Onze Expertise
Met de ervaring van onze Braziliaanse professionele manicure die u zullen helpen met het hydrateren en verfraaien van uw nagels.

Manicure & pedicure

Pedicure (ma-do)

Eelt verwijderen 15 min € 5
Extra ingegroeide 25 min € 5
Nagellak verwijderen gellak 5 min € 5
Pedicure Brasilian 1 u 30 min € 30
Pedicure Gellak 1 u 30 min € 35

 

Manicure (ma-do)

Nagellak verwijderen 5 min € 5
Manicure Brasilian 1 u € 28
Manicure Gellak 1 u € 35
Manicure & Pedicure 2 u € 50

Gellak - Manicure & pedicure

Gellak - nagelriem verwijderen

Manicure Brasilian 1 u 30 min € 35
Pedicure Brasilian 1 u 30 min € 35

 

Gellak - Handen & voeten

Gellak 2 u 30 min € 60

Nieuw! Keratine Behandeling

Met Braziliaane Keratine wordt je haar mooi, zacht, glanzender en makkelijker voor de hele dag. Een keratine behandeling is een intensieve, conditionerende behandeling, die het haar gezonder maakt. Het is belangrijk te beseffen dat een keratine behandeling geen ontspannings behandeling is. Het is een product waar geen chemicaliën aan zijn toegevoegd en het resultaat is tot 5 maanden zichtbaar.

Informatie nagels

Een nagel is de harde bescherming die de mens of dier heeft op de bovenzijde van een vingertop, teen, nagels van een klauw of de buitenkant van de hoef. De belangrijkste functie van de nagels is de bescherming van de zenuwuiteinden in de toppen van de vingers, waardoor er geen eeltvorming plaatsvindt op de vingertoppen. Door de aanwezigheid van de nagels behoudt een mens/dier dus het gevoel in de vingertoppen.